Välkommen till Guldsmedsbo

 

 

Gården är belägen ca 17km från Säter, ca 20km från Hedemora, ca 30km från Falun och ca 35km Borlänge. Alla dessa fyra städer erbjuder en mängd aktiviteter såväl sommar som vinter.

 

Runt Guldsmedsbo finns en mängd promenadstråk både på grusväg och stigar i skogen. Här finns både bär och svamp. För att inte tala om alla kottar och pinnar som barnen älskar att plocka.

 

Förutom att vi själva har gott om kor och kalvar så har våra närmsta grannar hästar, sommartid är det inte alls omöjligt att det finns söta föl att titta på. Fortsätter man vägen förbi hästarna kommer man till en familj som har ca 10 tackor och lamm.

 

I Stora Skedvi kyrkby ca 5km från gården finns mataffär, pizzeria, grillkiosk, bensinmack, bank mm. Sommartid föreslår vi ett besök på Stora Skedvi hembygdsgård, ta en fika med underbar utsikt över dalälven.

 

Fler förslag på aktiviteter är ett besök i Trästaden Säter. För er som kommer med barn föreslår vi att ni sommartid besöker det vackra Säterdalen. Där finns en stor lekplats och en fäbod. Passa på att ta en matbit eller en fika.

 

I Falun finns bland annat koppargruvan och Carl Larsson gården att besöka sommartid. Vintertid finns långfärdsskriskoåkning på sjön Runn. Samt i Bjursås finns utförsåkning.

 

I Borlänge finns shopping i trevåningar i Kupolen. Aqua Nova erbjuder vattenlek de dagar man vill ha en inomhusaktivitet. Vintertid finns utförsåkning på Romme Alpin.

 

Mer information finns att hämta på respektive kommunshemsida se vidare under Länkar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidan uppdaterad 2013-01-25

Guldsmedsbo.se © 2008 • Privacy Policy • Alla rättigheter reserverade

www.guldsmedsbo.se